Тони и Дубравка Цетински после 8 години љубовта ја крунисаа и пред Бога. Црковната венчавка се одржа во Опатија, а кумови им биле Ѓорѓија Палиќ и Вјеко Слишка.

 

Toni Cetinski
На романтичната церемонија присуствувале родителите, семејството и најблиските пријатели. Дубравка била облечена во раскошна бела венчаница, а Тони во класично црно одело.
Toni Cetinski

„Конечно го дочекавме и тоа. Исклучително ни е драго што дојде и тој ден и што ја остваривме заедничката желба. Се беше совршено, баш онака како што замислувавме и посакувавме јас и Дубравка. Баш онака како во сон. Фала им на сите кои беа со нас, првенствено на семејствата и пријателите на несебичната поддршка, но фала им и на сите драги луѓе и желбите кои следуваа“, рекол Тони.