Пејачот Александар Белов вчера стана татко. Тој и неговата сопруга Јелена ја добија ќерќичката Мина.

13.01.2022. Фала ти Боже што ни дозволи да станеме родители…Јелена Белов фала ти што на свет ни ја донесе нашата нова заедничка љубов…Се роди Мина Белов!, напиша пејачот на „Фејсбук“.

Неготинскиот пејач денеска живее во Србија, од каде што е и неговата сопруга, а таму продолжи со настапите со свој бенд.

Нека е жива и здрава!