Претставничките на Србија, девојките од грпата „Hurricane“ на Евровизија го освоија 15 место, факт кој разочара многумина затоа што девојките беа миленички на фановите и публиката. Но она што никој не знаел е дека на нивното излегување на сцената, му претходела семејна трагедија на една од девојките.

Имено, на Ксенија Кнежевиќ и починала бабата, од страна на мајка и, и тоа токму пред финалниот настап. Членовите на семејството решиле да не и кажуваат за да не ја вознемират.

– Не би сакал да коментирам, навистина, рекол Кнез, инаку татко на Ксенија и додал дека е доволно само да каже оти е презадоволен од девојките.