Здравко Чолиќ е еден од најголемите ѕвезди на балканот.

Славниот пејач покрај сјајната боја на гласот, харизма и неодолив стас и понатаму привлекува жени.
Секогаш ведар, расположен и насмеан, Здравко плени со својата енергија, а дека така било и во младоста зборува фотографијата која јавноста немала можност да ја види.

На една инстаграм страница, се појавила фотографија на легендарниот пејач од војска. Уште тогаш пленел со својот шарм, а на фотографијата на која е околу 20 години можело да се претпостави дека ќе биде опасен заводник.

Сериозен поглед и униформа, сон на секоја жена, се наведува