Турција бруи за бременоста на жената на Бали Бег: Згодниот турски глумец шокира со нивиот изглед, ова е причината (фото)

Бурак и Фахрије под навала на прашања дали наскоро доаѓа бебе имаа следен одговор...

Откако турскиот пар Фахрија Евждан и Бурак Озчивит пред една година се венчаа, таблоидите барем еднаш месечно на сите ѕвона објавуваат дека убавата глумица е бремена, а тоа им го крева тиражот.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) onJul 1, 2017 at 2:30am PDT

 

Но овој пат веста доаѓа од сериозниот Хуриет, а следена е со некои детали. Спрема нив Хурија е бремена околу два месеца, кога од докторот дознала за среќната вест. велтт дека се расплакала.

 
 
 
View this post on Instagram

Güzel eşim iyi ki doğdun sağlıkla huzurla hep birlikte ❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) onJun 4, 2018 at 3:21am PDT

 

Бурак и Фахрија не ја потврдиле а не ја ни демантирале веста, со што медиумите се наслонуваат на нивниот универзален одговор кога новинарите ги притиснат со прашања дали наскоро доаѓа потомство: "Да, сакаме дете што побрзо"

Што е вистината, ќе се дознае наскоро! Бременоста неможе долго да се крие.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) onJun 3, 2018 at 8:42am PDT

 

Бурак инаку полека го менува имиџот подготвувајќи се за улогата Осман-хан во новата серија: пушта коса и мустаки со што личи на Омер од "Љубов и пари". Но неговата сакана нема против оваа промена, напротив, "Мене Бурак ми се допаѓа во секакво издание", пораќала таа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) onSep 7, 2018 at 9:22am PDT

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари