ТОА СУМ ЈАС

"Доколку не ми донесете музика ќе земам заложници", "се закани" Горде, која низ смеа освен што ни кажа дека и недостасува музика се пофали и дека на сите им годи утринското вежбање иако мораат да стануваат порано од вообичаено. Музика му недостасува и на Филип, кој го докажа ветеното и на дело ни покажа како се подготвуваат машки крофни. Браво мајсторе! Секоја чест. Едно големо браво и за секогаш насмеаниот Адмир, кој ни ја покажа својата супер - долна облека. Како не пречекаа домаќините и што ново ни открија за животот во куќата читајте во денешниот број на "Вечер". Текст и фотографија: "Вечер"

ФИЛИП: Вака се прават машки крофни

Групна фотка само за "Вечер"

МИРО и ЕДИС: Ова е нашата песна

АДМИР: Сакате стриптиз, а?

Кој што ќе работи!?

Поврзани

Најнови вести

Коментари