Македонската пејачка Тамара Тодевска која особено е актуелна последниве две три години, објави дека е позитивна на корона вирус.

Резултатите од тестот ги објави на Инстаграм.

Таа го покажа резултатот од тестирањето на кој според направената анализа, наведено е дека има присуство на вирусот SARS CoV-2.

„Ајде нека е честито“ напиша Тамара шеговито на објавата