Тамара: Не те ни гушнав за роденден, друже мој, нека ти е светол патот

Скршена од болка за смртта на колегата и пријател Влатко Илиевски е и Тамара Тодевска.

„Друже мој најсакан. Ми го скрши срцето. Не те ни гушнав за роденден. Нека ти е светол патот. Се надевам дека сега ти е подобро. Ќе ми фалиш цел живот. Те сака, твоја Тами. Почивај во мир, сино око мое", пишува Тамара под заедничка фотографија од почетоците на кариерите.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари