Светска ексклузива

Тамара има нов спот и светски хит. Абе ај!

Тамара Ангеловска со нова англиска песна и светски призвук, вака стои во соопштението од тимот на девојчето... А тимот заборавил да напише "не е за чувствителни уши" и дека од модата може да ослепете!

Темата на Тамара се вика „Blame of you" и е нејзина прва авторска песна на англиски јазик. И не само тоа веќе снимила и спот, а наскоро ќе имало и македонска верзија. 

Во продолжение ужвајте, ако можете, и да ако грешиме исправете не!

Поврзани

Најнови вести

Коментари