Таа е сестра на позната пеачка и денеска е вистинска бомба, наскоро чека второ дете (фото)

Тамара Тодевска е родена сестра на Тијана Тодевска, која настапила на познат фестивал 2011 година каде што и од српската публика прв пат ја видела. Таа сега води семеен живот, а фотографиите на социјалните мрежи сведочат колку таа се променила.

 
 
 
View this post on Instagram

Family night in Belgrade... and the two of us, powerful as always😍

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) onMay 15, 2018 at 1:20pm PDT

 

Иако сеуште се занимава со музика, сепак кариерата ја стави во втор план, посветувајќи се на семејството.

Пред три години изненади со веста кога Тамара соопштила дека ќе се мажи за бивиот кошаркар Александар Димитровски со кој и денес е во среќен брак, има ќерка Хана 2 години, а наскоро ќе роди уште едно дете со бзир на тоа дека е во седми месец на бременост.

 
 
 
View this post on Instagram

30 weeks pregnant... 75% Complete ❤️🤰🏼🔜👼🏻

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) onOct 9, 2018 at 3:46am PDT

 

Инаку во една прилика за потребите на каледар се сликала експлицитно, што тогаш предизвика големо изненадување и внимание во јавноста.

Но, Тамара е Тамара и ништо не е изненадување кога е придизвикано од самата неа, а за јавноста и тоа како...

Поврзани

Најнови вести

Коментари