Актерката Меган Фокс (35) веќе некое време е главна тема за медиумите и социјалните мрежи заедно со нејзиното момче, раперот и рокер Машин Ган Кели (31). Детали за нивната контроверзна врска беа откриени во интервју за британски GQ, во кое Фокс зборуваше и за нејзиното ментално растројство.

– Можеме да мислиме дека некоја личност е совршена и дека нејзиниот живот е лесен, но таа не мора да размислува за себе така. Имам телесна дисморфија и многу длабоки несигурности – изјави убавата актерка.

Дисморфијата на телото е сериозно ментално нарушување што го попречува нормалниот живот на една личност предизвикува опсесија и вознемиреност за изгледот на дел од телото и обично најмногу влијае на лицето. Лицето со ова нарушување е интензивно концентрирано на изгледот и бара големо разбирање од луѓето околу нив.

Пореметувањето на Меган е можна причина за нејзината естетска хирургија и филерите што ги ставила на лицето.

Таа додаде дека Кели страда од посттрауматски стрес, предизвикан од тешко детство и злоупотреба на дрога во минатото.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Како што велат, тие веруваат дека се сродни души и дека не се обидуваат да се поправат едни со други, туку заедно да се соочат со нивните најдлабоки проблеми.

– Нашата врска е екстаза и агонија во едно. Не сакам луѓето да мислат дека сме совршени, не кажавме „најмрачната бајка“ без причина – објасни Кели.