За неа годините се само број

Таа беше мис на Југославија - се омажи за шеик, денес изгледа вака

Јелена беше мис на Југославија во 1998. година, а потоа се омажи за шеик од Дубаи.

Јелена беше мис на Југославија во 1998. година, а потоа се омажи за шеик од Дубаи.

Балови, коктели, луксуз, хеликоптери, денес се нејзино секојдневние.

Таа денес е и сопруга и мајка.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари