Свадба од 1,4 милион евра: Се омажи ќерка на тајкун, која на Роберт де Ниро му наредила да ја (по)служи...

Руска наследничка Ирина Чигиринскаја, која своевремено комерцијалните четови ги опишала како мачење, а која Ролексот и бил закитен со дијаманти куште на десетгодишна возраст а тоа бил нормален подарок, се омажила за пет години постар од неа – Морис Мирелиј, син на биш управител на руската покарина Аркхангелс. Младенците ја подготвиле веселбата недалеку од Москва вредна дури 1,4 милиони евра.

 

#zuhairmurad ?????????. #morisirinawedding ???

A post shared by @ ira_chigirinskaya onJun 18, 2018 at 5:29am PDT

 

Во својата осумнанаеста година од животот, дрската Ирина успеала да го замени Роберт де Ниро за келнер при што му наредила да и донесе и да ја послужи во вода, а семеен пријате на нејзиниот татко, кој градежен тајкун Александар Чигирински, се вбројува во газди како што е Роман Абрамовиќ сопственик нана фудбалскиот клуб Челзи. На голф игралиштето во сопстевност на Доналд Трамп кој му е и пријател, Ирина и Морис собирале дури 1.500 гости.

 

#morisirinawedding ❤️❤️❤️

A post shared by @ ira_chigirinskaya onJun 18, 2018 at 2:03pm PDT

 

Венчаницата ја креирал омилениот дизајнер на богати невести Зухаир Мурад, и чинела 188.000 евра, додека за храна дале помалку од 400.000 евра.

 

#morisirinawedding

A post shared by @ katya_chigirinskaya onJun 18, 2018 at 2:56am PDT

 

"Гостите јадели карпачио од лосос, сите врсти на риби, узбекистански пилав, шиш-кебап, ирански марелици, свежо овошје и колачи.

Штом оладено шише француски шампаљ ќе се испразни, ново се појавува на маса", рекол еден официјален член од свадбата.

Руските медиуми пишувале за нејзината ташна вредна 7.000 евра.

 

 

❤️?

A post shared by @ ira_chigirinskaya onApr 16, 2018 at 1:30pm PDT

"Како купив ташна од 7.000 евра? Па, мојот татко е Александар Чигирински", рекла тогаш.

Поврзани

Најнови вести

Коментари