За роденденот

Сораја се појави во фустан забранет во 65 земји

До раните утрински часови со нејзините колешки го славеше роденденот. Нејзиниот.

За својот роденден, старлетата Сораја (блиска и до многу македонски бизнисмени) дојде со бела лимузина, облечена во целосно проѕирен фустан, без градник и гаќички, кој едвај ги покри нејзините гради и задник.

Овој фустан е забранет во најмалку 65 земји во светот, но не е проблем за Сораја, која до раните утрински часови со нејзините колешки го славеше роденденот. Нејзиниот.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари