Собра сили: Карлеуша се огласи прв пат откако го закопаа татко му на Душко – овие зборови кинат срце

Свекорот на Јелена Карелуша беше погребан во центарот на Орловат, а пејачката беше со својот сопруг Душко Тошиќ цело време.

Додека го испраќаа на вечна починка, таа не ај испушташе раката на сопругот, а потоа почна да плаче.
Од моментот кога им било кажано дека татко му на Душка умрел, пејачката не се огласуваше на социјални мрежи, а сега им се заблагодари на сите.

"Благодариме на добрите луѓе за грижата и поддршката. Ви благодариме на медиумите за културните извештаи од погребот на татко му на Душко, Милан", пишува Јелена на социјалната мрежа.

Поврзани

Најнови вести

Коментари