„Јас сум човек кој може да пушта музика со секого, немам проблем со никој. Ако некој има со мене, тогаш е нешто друго. Не сум скаран со Панчо, нема ни зошто. Можеби, веројатно, не сум доволно почитуван од негова страна, но секој има право да почитува и цени кого сака“, вели момчето кое реагира на диџеј Мац за муабетите дека не се мириса со едната половина од двоецот ДНК.

И ако многумина мислат дека во животот тој се бави само со музика – на времето како танчар денес и како диџеј, не е така зашто тој носи и бел мантил оти по струка е лаборантски техничар. На оваа своја љубов и се врати за време на панедмијата затоа што вели од нешто мора да се живее.

За себе вели дека е фин и романтичен дечко кој сонува да се врати зад диџеј пултот, а локација некоја посебна на која сака да пушта музика немал.

– Се што е ново е добредојдено. Ибица не ми е сон, не дека не е убаво, ама јас сум си пронајден и тука, вели Мац, кој патем призна и дека е сингл, а романтичните статуси по социјалните мрежи ги припиша на својата нежна и емотивна страна.

Гета спиј си раат Мац не доаѓа! А вие сингл девојки напаѓајте…

Што уште кажа во видеото во продолжение: