Со љубовта и радоста: Јелена Карлеуша со слика и порака потсетува на 10 години брак со Душко Тошиќ... (видео)

Пеачката Јелена Карлеуша и фудбалерот Душко Тошиќ се венчале 28 јуни 2008 година, а нивното венчавање со месеци било актуелно.

Карлеуша со години ја интригира јавноста, како со својот провокативен изглед, така и со сво мислење "без влакна на јазик"

Таа ги насмеала своите фановина, кога на својот маж му честитала 10 години брак!

"На сопругот Душко му честитам 10 години брак со песната "Каква жена имам-подобро да ја немам", напишала таа.

 

JELENA KARLEUŠA‏Verified account @karleusastar
FollowFollow @karleusastar
More
Suprugu Dušku čestitam deset godina braka pesmom "Kakvu ženu imam-bolje da je nemam"!

Да потсетиме, тие  имаат две ќерки Ника и Атина.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари