Со денови слушале плачење под бетон: Кога го продупчиле, имале што да видат (Видео)

Глетката е невероватна од она што извадиле

Посетители на Културниот сентар во Ареса во Бразил со денови слушале плачење кое доаѓало од под бетонот, па решиле да проверат за што се работи.

Земале алат и го раскопале бетонот... Погледајте што извадиле. Глетката е невероватна.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари