Службеничка била отпуштена од Владата поради провокативни фотографии

Секси Русинка која работела како службеничка во руската влада, добила отказ откако нејзините провокативни фотографии на социјалните мрежи откриле нешто што руската бирократија не го простува.

Доколку мислите дека Елеонора Вербицкаја доби отказ поради непримерни фотографии, не сте во право. Поранешната службеничка во руската влада е избркана бидејќи покрај државната работа таа работела и приватно – пуштала музика во познати диско-клубови во Русија.

Според информации од руската служба, до кои дојдоа локалните медиуми, Елeонора била стационирана во Санкт Петерсбург и имала чин помлад офицер.

Според изјавата на нејзините шефови, мултиталентираната Русинка со уметничко име Ди-Џеј Елис Секстон, наскоро ја очекувало унапредување но кариерата и ја упропастија фотографиите на социјалните мрежи.

На шефовите не им сметала голотијата туку пуштањето музика во ноќни клубови.

Поврзани

Најнови вести

Коментари