Актерката Слобода Мичаловиќ (40) е позитивна на корона вирус, поради што на 19 септември било прекинато снимањето на серијата “Тајна на виновата лоза“.

Глумицата по овој повод не се огласила, а како што пренесуваат медиумите во соседството, снимањето ќе паузира додека сите членови на екипата не бидат тестирани.