Славица Чуктераш: Го остави пеењето и отиде во Јапонија - Еве како изгледа денес (ФОТО)

Се сеќавате ли на пејачката на Гранд, Славица Чуктераш?

Таа се повлече од музиката, а сега живее со своето момче, Владо Аврамов во Јапонија каде тој како голман има работни обврски. Таа еден период жареше и палеше на сцената, но се заљуби и ги спакува куферите.

Погледнете како изгледа денес познатата пејачка на Гранд.

Поврзани

Најнови вести

Коментари