Дечкото, едноставно, го бива

Слаткар се фрли на политика, и не му оди лошо

По мала пауза на сцената Слаткар искочи со нова песна Отворено писмо.Во оваа песна има и политика има македонски принципи кои се погрешни се има буквално интересна песна која треба да ја слушнете.Конкретно во песната има и за новата генерација која треба да одлучи на 30 септември за референдумот но останува на вас да оцените :

Поврзани

Најнови вести

Коментари