Скромно: 1000 евра сметка за масата на Северина

Хрватската поп-ѕвезда Северина била на забава, по настапот на колешката Александра Пријовиќ.

Таа, наводно, цела ноќ играла со своето друштво, наздравувала и била весела. Била сместена на едно сепаре, а друштво и правел и Филип Живоиновиќ.

Цената која ја направиле во сепарето била 1.000 евра, која на крајот ја платил Филип, пишуваат српските медиуми

Поврзани

Најнови вести

Коментари