Поранешната членка на некогаш многу популарната женска група од соседството „Моделси“ Ивана Стаменковиќ – Синди ги шокирала сите со својата изјава за љубовниците.

– Мене не ми се случило да си имам работа со женети, но овие денешниве швалерки се многу повеќе од жени. Така што не знам што е подобро, љубовниците секаде одат со мажите, а жените седат дома. Љубовниците сега се во мода. Во ова денешно време веќе не се знае кој е број еден, а кој број два, рекла пејачката.