Моника Станојкова, од Штип, е навистина амбициозна девојка која има високо мислење за себе и планови за блиската иднина.

Ни повеќе, ни помалку, таа себе се доживува како штипска Миа Калифа, еротска ѕвезда од арапскиот свет која успеа да го сврти внимнието на милиони мажи од светот врз себе. Нашава, Моника, има помала амбиција – нејзин таргет е да го возбуди Балканот.

@stanojkovastar

#trend #stanojkovastar #bitches #bitchplease

♬ pls follow me – 𝚑𝚞𝚍𝚍𝚢𝚐𝚊𝚗𝚐

Ветува дека работи на себе и своето тело и, за месец дена, Балканот ќе падне во транс по неа. Не е далеку да почекаме, па да почнеме да се потресуваме