Кога во 2007 година Марија Шерифовиќ победи на Евровизија, нејзината песна „Молитва“ буквално ја слушна целиот свет. А стиховите и ден-денес ги пеат сите, но изведбата на овие Корејци во нивното музичко шоу “Phantom singer” е дефинитивно меѓу најдобрите.

Момците не само што пеат одлично, туку ептен се потрудиле и околу изговорот.

Слушнете ја нивната изведба, дефинитивно нема да ве остави рамнодушни: