Шаулиќ изградил вила од милион евра на Дедеиње: Домот од 600 квадрати со 4 спални соби, 3 тоалети, 2 кујни, а мербелот дизејниран по желбата на сопругата

Шабан Шаулиќ и неговата сопруга Гордана изградиле вила на Дедиње, а за ова задоволство дале околу милион евра.

Семејството Шаулиќ се пресели од станот во кој живееле во Врачар,во новата вила која има околу 600 метри квадратни.

Во вилата има четири спални соби, ттри тоалети, две кујни, голема дневна соба и подрум.

Како што изјавил, над десетици илјади евра го платиле намештајот кој бил дизејниран по желбата на сопругата на Шабан.

Поврзани

Најнови вести

Коментари