Колумбиската пејачка Шакира (41) е позната по својата бујна руса коса или барем беше позната. Повеќе не изгледа така, таа го смени изгледот, а косата ја обои во црвено.

– Спремна да излезам од дома и да почнам со нови снимања и да запознаам интересни луѓе и да ви претставам нови соаботки. А сето благодарение на мерките за зашита и вакцината, напиша Шакира во описот на фотката под која ја претстави новата фризура.
На фановите им се допаѓа, а вам?!