Пејачката Северина Којиќ дочека и нејзиниот лик и дело да се појават во квиз. Таа беше дел од последната асоцијација која е последна игра во овој квизот „Слагалица“ каде на полињата се најдоа нејзините презимиња, моминско презиме Вучковиќ, но и од сопругот Којиќ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Веднаш стана јасно дека Севе е во прашање, што беше потврдено и кога беа отворени другите две полиња, каде беа нејзините хитови „Туторијал“ и „Бред Пит“.

Нејзиното име беше решението на колоната А.

Покрај Северина, дел од „Слагалица“ досега беа и нејзините колеги Светлана Цеца Ражнатовиќ и Ана Николиќ.

Стихот од песната на Цеца „Може да биде убав“ беше прва асоцијација и ниту еден натпреварувач не помисли на кој термин станува збор. Стануваше збор за зборот „Гром“, а во првото поле тоа беше песната на Цеца „Лепи, громе мој“.

Додека во друго издание на квизот се најде и Ана Николиќ и нејзиниот голем хит „Ромале, ромали“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)