Пејачката Сенида Хајдарпашиќ или  Сенидах на Инстаграм објави фотографија од тинејџерските денови кога имала само 16 години и на јавноста и покажа како изгледала порано.

– Првиот ден од летото, 21 година подоцна, напишала пејачката под фотографијата.

Инаку, се зборува дека Сенидах доста работела на себе и дека многу се променила во однос на порано. Да потсетиме, Сенидах е родена 1985 година во Љубљана. Нејзините родители се од Црна Гора, па во една прилика зборуваше за своето семејство.

– Во мене има измешан црногорски и словенечки сензибилитет. Иако сум родена во Љубљана, голем период од моето детство поминав во Црна Гора и тоа многу ми значеше. Црногорската страна во мене е опуштена, социјална, спонтана, додека словенечката е поработна, организирана и поделовна, изјави претходно пејачката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)