Неда Украден ја откри тајната на младоликоста:

Секој ден тоа го правам 34 пати!

Познатата 65 - годишна пејачка Неда Украден откри како ја одржува линијата.

Познатата 65 годишна пејачка Неда Украден откри како ја одржува линијата.

Ставате простирка на под и ајде, стомачни и склекови. Ги правам едно 34 секој ден, рекла пејачката и додала дека тие вежби се напорни и потребни и додала дека кога ќе изеде повеќе слатко отколку што е потребно за казна прави по 60 стомачни. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари