Хармоникашот Мирољуб Аранѓеловиќ – Кемиш и пејачката Весна Змијанац во осумдесеттите биле во брак кој траел 3,5 години. На една Инстаграм страница се појави фотографија од нивната свадба, на која се многу поразлични од денес – освен што секако се многу помлади, Весна има куса коса, а тој подолга и многу помалку килограми.

Денес, Кемиш е во брак со колешката на Весна, Зорица Брунцлиќ.

– За мене тоа беа убави години. Тој беше одличен сопруг, но нашиот брак немаше перспектива. Се што е убаво кратко трае и брзо поминува. Бевме млади и ни остана убав спомен, рекла Весна во една прилика.

Кемиш пак признал дека се разделиле како луѓе.

– По разделбата имав свој стан, воден кревет и мног жени. Не ми паѓаше на памет да се врзувам, но ми се случи Зорица и ми внесе нова димензија. Таа не ме украде од Весна, туку сам заминав, рекол Кемиш.