Лепа Брена:

Се трујам со лекови!

Овие денови ќе биде снимен документарен филм кој ќе се бави со животот и кариерата на Лепа Брена, а пејачката во една тв емисија открила детали од новиот проект.

Овие денови ќе биде снимен документарен филм кој ќе се бави со животот и кариерата на Лепа Брена, а пејачката во една тв емисија открила детали од новиот проект.

Оваа година правиме документарен филм со наслов 'Не давај да те крадат од мене'. Филмот ќе ја прикаже мојата кариера од 1982. до 1991 година. Документарецот ќе открие и работи кои не се знаат за мене" рекла Лепа Брена.

Пејачката додала дека со години наназад имала низа сериозни здравствени проблеми, но дека сега се чувствува добро.

Скршив рака и имав операција. Имав прекрасни доктори кои ме извлекоа од кризата. После шест месеци повторно паднав и го скршив лактот, и' повторно бев на операција. Тогаш не плачев. Одлучив повеќе да се грижам за себе. Јас сум хиперактивна и мозокот ми работи сто на саат.Одлучив малку да успорам. Имам и тромбоза. Тоа е под потполна контрола. Јас сум жена оптимист, сакам да го живеам животот и да не размислувам за проблемите.Тромбозата бара потполно понаков начин на живот, поинаков начин на исхрана, кои јас потполно ги променив. Тоа бара и умерена физичка активности, да не се заморувате, да не бидете во прегреани простории...но не е лошо ниту да се пие алкохол...Виното е добро против згрутчување на крвта..." рекла пејачката со насмевка.

Поврзани

Најнови вести

Коментари