„Голем си Господе! Благодарни и должни сме ти до века! Ни се роди ќерка! 💞💞АНА💞💞 Господ секаде да дава ваква радост“, напиша на својот Фејсбук-профил фолкерката Татијана Стефановска и така со јавноста ја сподели прекрасната вест дека станала мајка.

Убавата битолчанка со години е во брак со музичарот од Охрид Митко Бежановски и Ана е нивно прво дете.

Нека е жива и здрава Ана!