Фотографот Дејан Милиќевиќ реши да се отвори:

Се плашам дека некој ќе ме убие ако раскажам се што знам!

Познатиот фотограф Дејан Миличевиќ наскоро требало да ја објави својата книга во која ќе пишува за се она што го видел и доживеал во текот на 27 години долгата кариера.

 Како што рекол, има се и сешто, а толку ќе биде сочно што се плаши за својот живот.

- Денес работам со Сања Маринковиќ која е едно перце за разлика од многу кои се „Хитлеријада и ренесанса". Има секакви, не сакам да ги именувам, ги чувам за својата книга, замислете што се може да има во овие 27 години работа. Може некој ќе ме „рокне" дотогаш, но записите добро се чуваат во сеф, вели Дејан кој засега само ја заскокотка јавноста во врска со својата неочекувана книга.

Поврзани

Најнови вести

Коментари