Се пишуваше дека „Вљубениот ерген" е затрескан во неа (ВИДЕО)

Бану од Карасевда или актерката Чагла Демир, одамна ја спојуваа со Вљубениот Ерген или Бариш Ардуч. Актерката е убавица.

Поврзани

Најнови вести

Коментари