Твитерџија го прашал дали жена која е силувана може да биде способна после неполни три години да сними филм како што е “Cash Only”

Обвинувањата на Даниела Штајнфелд дека колегата Бранислав Лечиќ  ја силувал со денови ја потресува јавната сцена во Србија, а спрема последните информации Бранислав Лечиќ на сослушување во полиција бил дури повеќе од седум часа и како што тој вели поминал на полиграфот.

Тој се огласил на социјалните мрежи со видео обраќање во кое ја известил јавноста за детали од сослушувањето, а во коментарите на тоа видео обраќање од еден Твитерџија поставено му е едно прашање за филмот “Cash Only” во кој глумела Даниела Штајнфелд, а инсерти од него во кои се гледа сцена на секс со Штајнфелд со еден од главните глумци,  завршиле на порно-сајтот AZ Nude.

Имено Твитерџијата го прашал дали жена која е силувана може да биде способна после неполни три години да сними филм како што е “Cash Only”, на што глумецот одговорил:

– Со доказите, во полиција е…

Да потсетиме, српската глумица 2015. година играла во американско-албански трилер “Cash Only” во режија на Малика Бадера, а поради споменатите сцени на секс со Штајфелд, филмот привлекол големо внимание после обвинувањата на глумицата за силување.