Вчера Ване Цветанов сподели со своите пријатели дека убавата љубовна приказна завршила, а денеска се огласи и Дунавка.

– мојата одлука дека минатото не треба да „пушта ларви“ во сегашноста, а ни малку да биде „едно“ со иднината, кога ќе биде испочитуван, тогаш ќе може да гледаме други епизоди.

До тогаш господинот треба да се посвети на своите обврски, своите функции и своите деца.

Дали тоа ќе го направиме во локален, европски стил или погубно во идејата „како мама каже…“ е личен избор.

https://m.facebook.com/704011587/posts/10158284537486588/?d=n