Џенифер Лопез и нејзините колеги од филмот „Shotgun Wedding“, Џош Дамел и Џенифер Кулиџ, раскажале како била во животно загрозувачка ситуација на снимањето.

На прашањето кој најверојатноможе да изведе вратоломија како што треба при прв обид, Лопез рече дека таа и Дамел станале многу добри во опасните сцени за време на снимањето, а потоа сподели како таа за малку ќе умрела снимајќи една сцена.

„Освен еднаш кога за малку ќе паднав од карпа. Тоа не беше забавно“, започна Лопез, изненадувајќи ја Кулиџ, кој ја праша дали е вистина.

„Да, вистина е. Ја знаете сцената кога мојот фустан се фаќа на воланот? Еднаш се закачи а воланот и ме повлече, а јас го погледнав Џош и му реков: „Џош, не ме пуштај те молам.“ На тоа тој и одговорил: „Те имам. Ако ти заминеш сите одиме“, рекла актерката и додала дека тој момент бил застрашувачки за неа.