Турбулентни случувања во емисијата “Ѕвездите на Гранд“ нема да изостанат и овој пат, а најголема распавија ќе се случи помеѓу креативниот директор и музичкиот директор на “Гранд продукција“, Саша Поповиќ и Александар Милиќ Мили.

– Следната недела е управниот одбор. Ќе побарам да те сменат на месото директор и да бидеш партир – му прачал Саша на Мили.

Изгледа дека непријатна ситуација се случила околу гласање на музичкиот директор, кој очигледно не им се допаднало на поединци.

– Ако ова не е за шест гласови, јас не знам што е – коментирала Вики, каде што ја подржал и Поповиќ, но и Марија Шерифовиќ имала што да му каже.

– Ти навистина имаш некои критериуми кои често се ненормални – му одбрусила Марија.

Да потсетиме, во предходната епизода на “Ѕвездите на Гранд“ Мили имал голем конфликт со Јелена Карлеуша, која поради, по нејзино мислење, неправедно гласање и му се заканила дека секој негов кандидат ќе биде колатерална штета на неговото однесување.