Кога ќе имаме прилика да го дознаеме датумот на нивната венчавка и како целата оваа љубовна приказна ќе се одрази на ќерките Тара и Александра, но и на се уште официјалната сопруга Анѓелија, останува да се види.

Бившата жена на геј иконата Мирко Гавриќ, Драгана Ракчевиќ, ќе се мажи за Саша Матиќ. Како што дознава hypetv.rs од извори блиски на новопечениот пар, Матиќ се вљубил до уши и толку многу е среќен што заборавил и на родените деца. Поради бивша љубовница, а идна сопруга, Матиќ своето време повеќе не го посветува на семејството, туку е целосно свртен кон Драгана.

Извор близок на Матиќ вели дека Саша не престанува да се допишува со Драгана, а вљубениот пар го користат секој момент да бидат заедно. Иако неодамна се развела од сопругот Мирко, оваа Пинкова ѕвезда не сакала да го коментира крахот на својот брак и се држела настрана, додека во приватните кругови и тогаш била често гледана во друштво на Матиќ, тврди Hype.

Иако долгодишниот брак помеѓу Саша и Аѓелија Матиќ се смета за еден од настабилни на естрадата и трае полни 18 години, животот сепак раскажува свои драми и докажува дека не е злато се што сјаје.