Новите песни на Сања Вучиќ само стануваат поуспешни, а пејачката откри колку е задоволна од досега постигнатите резултати.

– Презадоволна сум, песните поминаа добро, особено песната „ Omađijan“. Имав добар договор со Нучи (Нучи) и сакав да има дует со него – додава Сања и открива дали е потешко да се настапува во група или соло:

– Предностите секако се во тоа што сами ги носите одлуките, ваша личност сте, а недостаток е тоа што е позаморно и потешко да настапувате сами и да давате изјави за медиумите.

Пејачката се осврна и на љубовта.

-Верувам дека интимноста е нешто што треба да остане мое, случајно се дозна дека сум во врска. Па ми беше лудо да се кријам и да правам фарса околу тоа – вели Сања.