Гостувајќи во емисијата „Никогаш не е доцна“, членката на групата „Хурикејн“, Сања Вучиќ, направи лапсус за кој сите зборуваат. Имено, на прашање на водителот, таа тргнала да побрза со одговорот, очигледно не размислувајќи.

– Што е спротивно на деминутивите? – ја прашал Жика.

– Па суперлатив. Филолошки факултет ве молам – одговори Сања, што не е точен одговор, туку од деминутив спротивно е аугментатив.

Брзо сфатила дека згрешила, па објавила видео и на ТикТок во кое покажала колку и е непријатно поради овој лапсус:

@sanjalilwolf♬ Oh No – Kreepa