Ако вашиот сон е да работите во егозтична дестинација како Бахамите тогаш го имаме вистинскиот оглас за работа за вас.

Богато семејство од Флорида бара пар за одржување на куќата на приватен остров на Бахамите, пренесува Метро. Тие бараат двојка која веќе има претходно искуство со одржување и управување со домаќинство.

Покрај приватниот остров, семејството поседува и имот во Неапол, Флорида, кој исто така се занимава со бизнис, а патувањето од една до друга резиденција го опфаќа и семејството.

Парот што ќе ја добие оваа работа ќе добие годишна плата до 120.000 американски долари, се вели во огласот.

Покрај платата, ова богато семејство на своите вработени им нуди и платено сместување и целосно здравствено осигурување.

Работи само во работните денови, така што новите вработени ќе имаат многу можности да ги истражат привлечностите на Бахамите.

Останува само да аплицирате!