МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ:

Сакам да родам син!

Марија Шерифовиќ открила дека сака да се отвари како родител и да роди син. Таа планира да оди на вештачко оплодување во странство, а наследникoт ќе се вика Лука или Максимилијан.

Марија Шерифовиќ открила дека сака да се отвари како родител и да роди син. Таа планира да оди на вештачко оплодување во странство, а наследникoт ќе се вика Лука или Максимилијан.

Сакам да родим син и потполно да се посветам на малиот Шерифовиќ. Но, има многу работи на кои сакам да се посветам пред да станам мајка. Не сакам да имам бебе, а да го одгледуваат баба, дедо, тетка. Сакам да бидам важна улога во неговиот живот, вели Марија во интервју за Информер.

Марија потенцирала дека сериозно се подготвува за улогата родител во нејзиниот живот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари