Емотивната врска на пејачката Дара Бубамара со 21 година помладиот Тони крена голема прашина, каде што со денови нивнта романса беше главна тема, а сега како наведуваат медиумите, следел крај на нивната љубов.
Имено Дара и Тони ги избришале сите заеднички фотографии на социјалните мрежи тргајќи ја секоја трага дека меѓу нив имало некогаш нешто.