Сексуалната орјентација на Рита (не)изненади!

Рита Ора: Сакам девојки... !(Видео)

Еден дел во текстот е инспириран од нејзино лично искуство со девојки

 
Пеачката Рита Ора ја објавила новата песна "Girls", во која и гостуваат Bebe Rexha, Charlie XCX i Cardi B.

Рита и уште една пеачка со албанско потекло Bebe Rexha (вистинското име - Bleta Reksa), заедно моментално со најпопуларниот репер и британка ѕвезда ја претставуваат нумерата во која Рита открива дека сака девојки, девојки, девојки...

Дел од текстот гласи "црвено вино, само сакам да љубам девојки, девојки, девојки. Возбудена сум, со отворен ум, јас сум 50/50 и никогаш нема да кријам".

Рита за "Pipl" рекла дека песната ја напишала пред дев години, и дека "не и придавала голема важност" се додека не ја слушнала Карди и инсистирала да ја снимат заедно.

Иако моментално ужива во љубовта со Ендрју Вот, Рита признала дека еден дел во текстот е инспириран од нејзино лично искуство со девојки.

 

Дел од текстот гласи "црвено вино, само сакам да љубам девојки, девојки, девојки. Возбудена сум, со отворен ум, јас сум 50/50 и никогаш нема да кријам".

Рита за "Pipl" рекла дека песната ја напишала пред дев години, и дека "не и придавала голема важност" се додека не ја слушнала Карди и инсистирала да ја снимат заедно.

Иако моментално ужива во љубовта со Ендрју Вот, Рита признала дека еден дел во текстот е инспириран од нејзино лично искуство со девојки.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари