Ријана не престанува да се деблее но и да се соблекува! (повокативни фотографии)

Таа  не е загрижена за тоа, со шт се сликала во најпровокативно издание.

Пеачката Ријана во изминатите месеци многумина ја критикуваат поради дебелина, при што евидентно дека пеачката и тоа како се здебелила.

 

@savagexfenty drops worldwide at MIDNIGHT 12:01 am EST TONIGHT at SAVAGEX.com !!!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onMay 10, 2018 at 10:44am PDT 

Но изгледа дека таа воопшто не е загрижена за тоа бидејќи токму во тој период се сликала во најпровокативно издание.

 

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onMay 2, 2018 at 10:37am PDT

 Меѓутоа, на лепотицата од Барбадос фановите и замеруваат за дебелината, а таа освен килажата ја занемарила и депилацијата.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onMay 10, 2018 at 8:11pm PDT

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари