Разоткриени најголемите Фотошоп фајлови: На Инстаграм се совршени, но кога-тогаш се излегува на виделина Фото)

Ако спаѓате во жени кои се исфрустрирани поради беспрекорните тела на познатите ѕвези на Инстаграм, овие фотки ќе ве смират. 

Чест на исклучоци, но голем број на познати дами во реалноста не се ни бледа снимка на ѕвези како што се претставуваат на социјалните мрежи и насловните страни на познати магазини, а за се е виновен тој проклет фотошоп.

Погледајте ги во оригинално и во фото-шоп издание како изгледаат и до која граница се подготвени да одат поради "совршени" фигури.

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари