Разголена во седма деценија: Сузана Манчиќ повторно би се сликала гола

Иако сликањето за "Плејбој" е табу тема во регионот Сузана Манчиќ се соблекла за насловна на овој магазин уште во 2004 година.

- Има скоро 15 години од "Плејбој". Го имам тој примерок дома и горда сум на него, честопати го земам и го прелистувам за да се потсетам каколку добро сум изгледала тој момент. Тоа беа мои најубави години. Тогаш навистина изгледав навистина моќно и како жена и како професионалец. Горда сум на мојата храброст која тогаш ја имав – рекла Сузана, додавајќи која е причината за одлуката да се слика на која гордо ги истакнува градите.

- Не го направив за да ја подигнам мојата популарност и кариера, јас веќе ја имав. Сакав да видам како тоа изгледа. Тоа ги прават светските жени, вели Манчиќ подвлекувајќи дека ова искуство би сакала да го повтори.

- Можеби би сакала... но сега сум мажена жена (се смее).

Поврзани

Најнови вести

Коментари